Inspirerende zilveren bedels beroep, sport & hobby

Met onze collectie bedels hobby, sport en beroep toon je wie jij bent en waar je van houdt. 925 Sterling Zilveren bedels in allerlei passionele thema’s. Zoek je een bedel over fotografie of ben je juist gek op yoga of breien? Ben je kapster, advocaat, tandarts, kok of werk je in de zorg? Hou je van paard rijden, voetbal, basketball of fietsen? Bij ons vind je de bijpassende bedel. Zodat jij jouw passie aan je bedelarmband kunt showen.

Passend voor een Pandora armband

Al onze bedels, clips en spacers passen ook op jouw Pandora armband. En ook op die van andere bekende merken. Hierdoor zijn deze bedeltjes geweldig om te krijgen Γ©n te geven! En daarom verpakken we elk sieraad in een mooie cadeau verpakking.

  • 925 Sterling Zilveren bedels hobby, sport en beroep
  • Voorzien van echtheidscertificaat
  • Geleverd in een leuke cadeauverpakking
  • Altijd kosteloze verzending en retour

Resultaat 1–72 van de 110 resultaten wordt getoond

Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel volleybal | Charm bedel volleybalster | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel kegel bowlen | Pin met zirkonia | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel halter en bokshandschoen | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel rolschaatsen | Charm met emaille | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Airpods | I love music | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel voetbal | Met emaille | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel race auto | Formule 1 | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel golf | Tas, clubs en golfbal | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel high tea | Hart charm thee | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel kapper | Love is in the hair | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Verpleegster hoedje | 2-delig met stethoscoop | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel retro radio | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Teacher | Hart bedel rosΓ© met tekst | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Pizza | HΓ©t symbool van ItaliΓ« | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel breien bol wol | I love to knit | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel hart koken | I love cooking | Bi-color 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel bloemen mand | Charm met lila bloemetjes | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Hart bedel muziek | Bi-color zilver | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Tuin gereedschap | 3-delig | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel tandarts | Tanden fee bedel met tandenborstel | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hart Tennis | Never give up | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Keukengerei | Kook gereedschap met spatel, pollepel en garde | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Koksmuts | Bedel koken zilver | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel kurkentrekker | Wijn bedel | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Bierpul | Bierglas in zilver en emaille | 925 Sterling Zilver
35,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Beach Tennis racket | Charm model | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel KISS | Met kus en lippenstift | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Spookhuis | Halloween Haunted House | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Vlieger met hangend staartje | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Baseball | Knuppel en honkbal | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Theepot | Bead bedel | 925 Sterling Zilver
28,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Parfum fles | Met zirkonia | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel handboeien | Charm met zirkonia | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Chocolade reep | Charm bedel | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hart | Anatomisch hart | 925 Sterling Zilver
36,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Longen | Bedel anatomie | 925 Sterling Zilver
36,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Dokterstas | Met stethoscoop | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Pompoen bedel | 2-delig met zirkonia | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Snoep bedel | Bedeltje Candy | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Gun & Rose | Charm model met emaille | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Stethoscoop | Plaatbedel met stethoscoop symbool | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Koffie Beker Love | Bead bedel I love you forever | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel anker | Bead model met blauwe zirkonia | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Gereedschap | Uitgebreide tools voor je armband | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Naaigerei | Bedeltje naaien met schaar, knoop en vingerhoedje | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel game console | Spel computer charm | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel mixer | Bedel bakken en koken | Voor chefs en hobby koks | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Naaimachine bedel | Zilveren bedeltje naaien | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel make-up | Kwast en mascara bedel | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Fiets | Met zirkonia | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Papegaai | Kleurrijke papagaai bedel met eersteklas emaille | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Arts | Medicijnen studie bedel met Medicine symbool | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Schilderspallet en kwast | 925 Sterling Zilver
24,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Vork | Bestek charm voor koks | 925 Sterling Zilver
28,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Voetbal | Bead bedel met zirkonia | 925 Sterling Zilver
27,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Apotheker | Apotheek bedel met Pharmacy symbool | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Cupcake | Pink cupcake eenhoorn | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Rechten studie | Law weegschaal | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Yoga hart | I Love Yoga! | Met zirkonia | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Yoga | Charm yoga positie Brug | 925 Sterling Zilver
24,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Yoga | Charm yoga positie Trikonasana | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Boek | 2-delig met leesbril | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel High Heels | Schoen bedel hakje goudkleurig | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Boksen | Bokshandschoen kickboxen bedel | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Lady | Hakje, lippenstift, spiegel | 925 Sterling Zilver
24,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Kies | Tandarts bedel in zilver en emaille | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Zeilboot | Jonk AziΓ« | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Paard Bedel | Hart bedeltje ruiter en paard | 925 Sterling Zilver
37,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Vliegtuig rond de wereld | 925 Sterling Zilver
27,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Verpleegster hart | Zorg bedel bead met zirkonia | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel High Heels | Schoen bedel hakje met zirkonia | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Paard | Charm bedel met zirkonia | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen

Draag je hobby, beroep of sport aan je bedelarmband

De bedels hobby, beroep en sport vormen een van onze leukste collecties. Want als iets persoonlijk is, is het wel je liefhebberij, je beroep en je favoriete activiteit. Kies de mooiste bedeltjes zodat jouw armband steeds unieker wordt. In de collectie sportbedels voeren we modellen van paardrijden tot badminton en schaatsen. Bij de beroepen vind je onder meer zorgmedewerker en tandarts bedels en de hobby’s omvatten charms en beads over muziek, breien, naaien en nog veel meer.

Met een beroep bedel laat je zien wie je bent

Jouw bedelarmband zegt veel over je. En met je beroep in de vorm van een zilveren bedeltje Β laat je des te meer zien dat je trots bent op je werk. Kijk snel of jouw beroep er ook bij is. Misschien ben je kok of banketbakker en spreekt een bedel I love cookingΒ je aan. Of een kapper en kapster bedeltje. En voor mensen die werkzaam zijn in de zorg hebben een we een mooie collectie zorg bedels samengesteld.

Toon je passie aan je armband

Kies de bedel hobby die jou aanspreekt. Want hier vind je bedels van muziek tot mode en van lezen tot schilderen. Zodat jij jouw passie met je andere favoriete bedels kunt combineren. Hierdoor bouw jij verder aan jouw unieke bedelarmband. Onze bedels passen ook op je Pandora armband en andere bekende merken. Jij kunt dus gemakkelijk Γ©n voordelig combineren.

Maak je armbandje compleet met je favoriete sport

Veel mensen laten met een bedel hobby of sport zien welke sport hun grote liefde is. En terecht. Zoals tennis, fietsen of snowboarden. Bij ons vind je de bijpassende bedel. Op Bedel.Shop vind je wekelijks nieuwe bedels en sieraden. Dus wie weet, vind je jouw sport ook in onze collectie. Wij bieden uitsluitend massief zilveren bedels aan. En daarom worden al onze sieraden altijd geleverd met 925 zilver certificaat.

Combineer je bedel hobby, sport of beroep met andere sieraden

Hoe leuk is het om jouw bedels te combineren met andere sieraden? Draag je bedel eens op een totaal andere manier aan een ketting hanger. Of in combinatie met een slimme clip bedelΒ of zilveren spacer om je armband te organiseren. Juist het matchen van jouw bedel met je andere sieraden zorgt voor speelse effecten.

Zilveren sport en beroep bedels zijn hΓ©t perfecte cadeau

Een leuk cadeau vinden voor iemand om wie je geeft kan best lastig zijn. Maar de beads en charms uit deze collectie raak je altijd een gevoelige snaar. Weet jij toevallig dat jouw BFF gek is op badminton? Dan maken we het je gemakkelijk. Of dat iemand advocaat is of een rechtenstudie doet? Verras je vriend, vriendin, zus, moeder, tante of jezelf met een uniek nieuw sieraad. We verpakken elk juweeltje in een leuke geschenkverpakking dus jouw cadeau komt extra feestelijk binnen.

925 Zilveren bedels met liefde gemaakt

Al onze bedels zijn met de grootste zorg ontworpen en met liefde gemaakt. Omdat we het belangrijk vinden dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je aankoop maken we al onze bedels en sieraden van massief 925 Sterling Zilver. We leveren bij elk juweeltje een echtheidscertificaat. Je bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit bedels en sieraden.

Bestel leuke bedels en sieraden met korting

Bij Bedel.Shop vinden we het leuk om cadeautjes te geven. Daarom profiteer je bij ons van mooie kortingen op bedels en charms, maar ook op onze andere sieraden. Je vult jouw sieradencollectie hierdoor snel en voordelig aan. Neem een kijkje bij onze sieraden en bestel 2 of meer items om van deze mooie kortingen te genieten. De korting kan al snel oplopen:

  • Bestel twee items: € 2,50 korting!Β Kortingscode:Β FBC19012
  • Bestel drie items: € 5,00 korting!Β Kortingscode:Β FBC19013
  • Bestel vier items: € 10,00 korting!Β Kortingscode:Β FBC19014

Je bent helemaal vrij om bedels en sieraden uit alle collecties met elkaar te combineren.

Makkelijk en veilig betalen

Bij Bedel.Shop betaal je gemakkelijk en vooral veilig met iDEAL, Maestro, MasterCard, Klarna achteraf betalen, PayPal, Bancontact, Apple Pay, creditcard, V Pay of via SEPA. Bestel je sieraad vΓ³Γ³r 13:00 uur, dan verzenden we jouw aankoop nog dezelfde werkdag. Je ontvangt je geshopte item binnen 1-2 werkdagen.

Wij horen graag van jou!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze bedels of heb je een vraag over een van onze andere sieraden? Onze klantenservice helpt je graag verder. Neem eenvoudig contact op met Bedel.Shop via het contactformulier. Of bel ons op 023 – 555 222 4 Bij ons geen bandje of keuzemenu maar direct een echt persoon aan de lijn.