Zilveren bedels reizen voor je allermooiste vakantie herinneringen

Avontuurlijke zilveren bedeltjes voor de mooiste herinneringen aan geweldige vakanties. Vlieg in gedachten de wereld rond en verzamel memories aan je armband. Van New York tot Parijs, van piramide tot vuurtoren. Bedels reizen van mooie landen, steden en monumenten. Beleef die supertrip nog een keer met het zilveren aandenken aan je bedelarmband. Met een bedeltje van Parijs, Rome of Rio. Of kies bijvoorbeeld een bedel cruiseboot of bedel palmboom.

Massief zilver mét certificaat.

We maken onze bedels van de hoogste kwaliteit zilver, 925 Sterling Zilver. En dat garanderen we met een 925 certificaat. Verzending én retour zijn bij ons gratis in Nederland en België. We introduceren elke week nieuwe modellen. En ze passen altijd ook op een Pandora armband en andere bekende merken.

  • Bedels reizen van massief 925 Sterling Zilver
  • Geleverd met 925 certificaat van echtheid
  • Verpakt in leuke cadeauverpakking
  • Kosteloze verzending en retour

Resultaat 1–72 van de 145 resultaten wordt getoond

Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Arc de Triomphe Parijs | Charm bedel | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Zee met vuurtoren, zeilboot en zeemeeuw | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Flamingo | Charm bedel met hoogwaardig emaille | 925 Sterling Zilver
27,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Hart bedel vlag Oekraïne | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Pizza | Hét symbool van Italië | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hart Gran Canaria | Charm Love Gran Canaria | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Oorbellen zeester met sprankelende zirkonia | Studs | 925 Sterling Zilver
39,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Magische Wonderlamp | Aladdin | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hand van Fatima | Mystiek mint | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Panter | Charm met zirkonia | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Chinese waaier | Met multi-color zirkonia | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hamsa Hand | Veer, boze oog en Hand van Fatima | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Koksmuts | Bedel koken zilver | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Bierpul | Bierglas in zilver en emaille | 925 Sterling Zilver
35,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Beach Tennis racket | Charm model | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Zeepaardje | Mooi charm model met zirkonia | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel IJsje | Met multi colour emaille | 925 Sterling Zilver
28,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Vakantie | Met slipper, palmboom en zeester | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Zonnebril | Hart montuur met emaille | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Camper bus | Vakantie bedel | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Strandbal | Charm model met emaille | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Vlieger met hangend staartje | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Zeester | Zeester bedel met blauwe zirkonia | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel zeester rosé | Zeester bedel met blauwe zirkonia | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Tropische bedel vis zilver | Turquoise emaille | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hand van Fatima | Hamsa Hand bol-bead | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel hamburger en friet | 2-delig | 925 Sterling Zilver
24,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hart Ibiza | Charm Love Ibiza | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hand van Fatima | Hamsa hand | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Totempaal | Charm indianen | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Slippers | Charm model teenslipper | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel hart Griekenland | Charm Love Greece | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Schildpad | Met blauw murano glas | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hart Londen | Charm Love London | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel gouden ster met zirkonia | 925 Sterling Zilver
54,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Christusbeeld Rio | Christus de Verlosser Brazilië | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Vuurtoren | Charm met emaille | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel koe | Zilver met zwart emaille | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Fiets | Met zirkonia | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Molen Holland | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Santorini Griekenland | 2-delige charm in hartvorm | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel hart New York | Charm love New York | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hart Barcelona | Charm Love Barcelona | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Big Ben Londen Engeland | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Rialto Brug | Venetië Italië | Met zirkonia | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Boeddha vrouw | Unieke bedel vrouwelijke Boedha | 925 Sterling Zilver
37,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel husky hond | Met blauwe ogen | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Anker | 2-delig in rosé zilver | 925 Sterling Zilver
28,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Luipaard | Safari bedel Big Five | 925 Sterling Zilver
39,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel hart oceaan | Happy journey | 925 Sterling Zilver
27,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Canada Eland | Zilver en emaille | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Londen Tower | Ronde bead Tower of London Engeland | Met zirkonia | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Giraffe | Charm giraf met zirkonia en emaille | 925 Sterling Zilver
34,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Turkije | Hart vlag Turkije | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hartje vlag Amerika USA | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Australië | Hart vlag Australië | Zilver en emaille | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Sneeuwvlok | Met heldere zirkonia | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Brazilië | Hart vlag Brazilie | Zilver en emaille | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Italië | Hart vlag Italië | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Frankrijk | Hart vlag Frankrijk | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Engeland | Hart vlag Engeland United Kingdom | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Canada | Hart vlag Canada | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Oceaan II | Murano glas en schelpen | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Lady | Hakje, lippenstift, spiegel | 925 Sterling Zilver
24,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel San Francisco USA | Golden Gate Bridge en Tram | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Buffel | Safari bedel Big Five | 925 Sterling Zilver
30,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Hong Kong | 2-delig | 925 Sterling Zilver
33,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Colosseum rond | Rome Italië bead bedel met zirkonia | 925 Sterling Zilver
29,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Zeilboot | Jonk Azië | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Vliegtuig rond de wereld | 925 Sterling Zilver
27,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Bedel Gondel Venetië Italië | 925 Sterling Zilver
32,95
Nu shoppen
Voeg toe aan mijn wenslijst
Olifant bedel Mandala | Opengewerkt | 925 Sterling Zilver
31,95
Nu shoppen

Avontuurlijke bedels reizen

Ontdek onze zilveren reizen bedels en beleef die onvergetelijke trip telkens weer. Je shopt hier de mooiste bedeltjes van bestemmingen en landmarks uit de hele wereld. Van bedel Parijs tot New York en van Venetië tot Rio de Janeiro.

Wil jij bedels van de steden en landen waaraan je het liefst terugdenkt? Dan heb je bij Bedel.Shop volop keuze. Maar we hebben bijvoorbeeld ook andere bedeltjes met een reisthema zoals een palmboom, bedel cruiseboot of een reiskoffer.

Passen de reisbedels ook op mijn armband?

Je kunt alle bedels en accessoires van Bedel.Shop ook op een Pandora armband dragen en op de bedelarmbanden van andere bekende merken. Andersom passen jouw Pandora bedels ook op onze zilveren bedelarmbanden. Onze reizen bedels kun je bij diverse gelegenheden dragen en cadeau doen. Omdat je mooie ervaring hebt gehad in Australië of omdat je familie hebt in Canada?

Het verschil tussen een charm en een bead.

In onze collectie kun je kiezen uit diverse charms en bead modellen. Een charm is een bedel waarbij er een oog met een hanger aan de armband hangt. Een bead is direct verbonden aan je armband. Je rijgt jouw armband door het gaatje in het midden van de bedel. Mix & Match charms en beads voor spannende effecten. Lees ook eens mijn leuke artikel over het samenstellen van een evenwichtige unieke armband.

Combineer reisbedeltjes met je andere sieraden

Hoe leuk is het om jouw reis thema ook in andere sieraden te laten terugkeren? Combineer jouw bedels bijvoorbeeld met een ketting met landkaart hanger. Onze landen hangers hebben de vorm van jouw favoriete land. Er zijn veel verschillende landen in 925 zilver. En we hebben diverse landen ook in 14 karaats en 18 karaats goud. Het is ook heel leuk om jouw bedel Arc de Triomphe te combineren met Parijs oorbellen. Creëer je eigen combinaties en geniet van de bewonderende blikken.

Reizen bedeltjes zijn hét perfecte cadeau

Een leuk cadeau vinden voor een dierbare is niet altijd even makkelijk. Weet jij toevallig dat jouw BFF stapel is op een bepaalde stad. Zoals Londen, Barcelona of Rome. Dan vind je bij ons een ideaal geschenk. Verras je vriend, vriendin of jezelf met een prachtig en avontuurlijk sieraad. Als aandenken aan geweldige reizen of een spannende stedentrip. We verpakken elk sieraad in een leuke cadeauverpakking dus jouw geschenk is extra feestelijk.

925 Zilveren bedels reizen, met liefde gemaakt

Al onze bedels zijn met zorg ontworpen en met liefde gemaakt. We vinden het belangrijk dat je heel lang kunt genieten van je reis bedeltje. Daarom maken we al onze beads en charms van massief 925 Sterling Zilver. We leveren bij elk sieraad een 925 echtheidscertificaat. Jij bent hierdoor altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Zijn dit Pandora bedels?

Nee, wij voeren eigen collecties zilveren bedels, charms en sieraden. Pandora heeft soms een model dat lijkt op een design van Bedel.Shop of andersom. Wel passen al onze bedels altijd ook op een Pandora armband. En van andere bekende merken. Maar je vindt bij ons dus nooit bedels van Pandora.

Veilig betalen bij Bedel.Shop

Bij Bedel.Shop kun je gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, Maestro, MasterCard, Klarna achteraf betalen, PayPal, Bancontact, Apple Pay, creditcard, V Pay of via SEPA. Het afrekenen vindt plaats in een beveiligde omgeving. Bestel je gewenste sieraad vóór 13:00 uur, dan verzenden we je bestelling nog dezelfde werkdag. Je ontvangt je geshopte item gegarandeerd binnen 1 tot 2 werkdagen.

Bestel avontuurlijke bedels en profiteer van aantrekkelijke kortingen

Als je meerdere sieraden tegelijk bestelt, is dat goed voor het milieu. En ook voor jouw portemonnee. Neem een kijkje bij onze zilveren sieraden en bestel 2 of meer items om van deze mooie discount te genieten. De korting loopt snel op:

  • Bestel 2 items: € 2,50 korting! Kortingscode: FBC19012
  • Bestel 3 items: € 5,00 korting! Kortingscode: FBC19013
  • Bestel 4 items: € 10,00 korting! Kortingscode: FBC19014

Je bent vrij om verschillende bedels en sieraden met elkaar te combineren. Ben je, net als wij, een echte bedel freak? Neem dan een kijkje bij onze thema bedels en combineer ze met een charm uit de serie geloof en geluk of familie. Of combineer jouw aankoop met prachtige oorbellen of een opvallende veiligheidsketting. Alle combinaties zijn mogelijk.

Contact met Bedel.Shop? Graag!

Al jouw vragen over onze sieraden en collecties beantwoorden we graag. Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem eenvoudig en snel contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen 023 – 555 222 4. Bij ons geen keuzemenu of bandje maar gewoon direct een echt mens aan de lijn. We horen graag van je!